Naisellisia naisia (kauneus on katsojan silmissä)



Tässäpä muutama elokuvista ja sarjoista bongaamani naispuolinen roolihahmo. Ovat erityisesti jääneet mieleeni...

Järjestyksessä ylhäältä vasemmalta oikealle ja sitten alarivi samoin:

1. Ahmanet, voimakas muinainen egyptiläinen muumio, jolla on jumalankaltaisia ​​pimeitä voimia, ja hän on palannut kuolleista etsimään maailman herruutta (algerialais-ranskalainen tanssijatar ja malli Sofia Boutella.) - The Mummy (2017.)

2. Marishka, keskeisin kreivi Vladislaus Draculan kolmesta morsiamesta (yhdysvaltalainen malli, näyttelijätär ja kosmetiikkayrittäjä Josie Maran.) - Van Helsing (2004.)

3. Bart Curlish, "kokonaisvaltainen salamurhaaja" (yhdysvaltalainen näyttelijätär ja tuottaja Fiona Dourif.) - Dirk Gently’s Holistic Detective Agency (2010 - 2012.)

4. Calypso, voodoo- ja hoodoo-harjoittaja, meren jumalatar [Tia Dalma] (englantilainen näyttelijätär Naomie Harris.) - Pirates of Caribbean, kuolleen miehen kirstu (2006) + Pirates of Caribbean, maailman laidalla (2007.)

5. Satan, syyttäjä, vihollinen, kiusaaja, valheen isä, vastustaja, tämän maailman ruhtinas... (italialainen näyttelijätär Rosalinda Celentano) - The Passion of the Christ (2004.)

6. Harley Quinn, Jokerin kumppani, rikollinen, mielipuoli, henkisesti epävakaa, hajamielinen, tutkinto psykologiassa, henkisesti teinitytön tasolla... (australialainen näyttelijätär ja elokuvatuottaja Margot Robbie) - Suicide Squad (2016) / Birds of Prey (And The Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn (2020) / The Suicide Squad: Suicide Mission (2021.)

Seuraavaksi pisteytän naiset asteikolla 0 - 5.

5: Loistava
4. Kiitettävä
3: Hyvä
2: Tyydyttävä
1: Välttävä
0: Aneminen

Marishka           arvosana 3,0
Satan                arvosana 3,0 +
Harley Quinn     arvosana 4,0
Ahmanet           arvosana 4,5
Calypso            arvosana 5,0 -
Bart Curlish      arvosana 5,0

Marishka: Upea vampyyrinainen! Te vampyyrit, myös naispuoliset, olette kuitenkin jo kokeneet inflaation kun teitä on tuutattu ilmoille loputtomasti leffoissa, sarjoissa, kirjoissa, sarjakuvissa, podcasteissa ja ties missä. Ihme ettei jo livenä. Paitsi Romaniassa. Saatan käydä joskus lomareissulla moikkaamassa... Ihan kärkikahinoihin sinä Marishka et kuitenkaan siis pääse.

Satan: Olet, naisensaatana, ihan saatanan siisti ilmestys ja varmasti voimiltasi ylivoimainen tässäkin porukassa. Ellet jopa täydellinen. Mikään ei kuitenkaan ärsytä niin paljoa kuin täydellinen ihminen. Saati sitten täydellinen Saatana. Ärsytät kuitenkin sen verran kiusaavasti ja kutkuttavasti että tähän TOP kuutoseen pääsit. Sitten kun joskus tavataan tulee se olemaan mieltä lämmittävä kokemus. Toivottavasti ei kehoakin lämmittävä...

Harley Quinn: Yhtä hullu olet kuin minäkin. Tai et ihan. Miehesi on suurin piirtein samaa luokkaa kanssani. Hyvä miesmaku sinulla kyllä on... Joten jos joskus törmäillään livenä voi minullakin olla mahkuja. Toivottavasti satut olemaan sinkku siinä vaiheessa. Minä ymmärrän sinua ja veikkaisin tunteen olevan molemminpuolinen. Sielunkumppanini... Uskon että vaikka eleltäs tässä minun 27 neliön kämpässä ei isompia riitoja tulisi.

Ahmanet: Olet uskomattoman kaunis! Ehkä kaunein tässä porukassa. Ja sinä se osaat panna tuulemaan. Oikein hiekan kanssa! Kolmen parhaan joukkoon pääsit. Pronssille. Ja mitali on aina voitto, muista se! Niin ja eikös teillä päin sinun aikanasi eleltykin pronssikautta...? Etkä todellakaan jäänyt kuin puolen arvosanan verran ensimmäiseksi tulleesta. Mutta: en kyllä kirveelläkään osaa kyllä sanoa mikset sijoittunut korkeammalle.

Calypso: Alusta saakka oli selvää että huipulla tulet pyörimään. No mitä kun musta amatsoninainen. Eihän se muuta tarvi. Sinä se osasit kasvaa ihmisenä. Ja minun jutuille kyllä kaikki ovat tähän mennessä hajoilleet ympärillä niin että kotoisat olot olisi luvassa. Ei lisättävää.

Bart Curlish: Bart = miehen etunimi. Curlish = moukkamainen, töykeä, äreä. Kyllä on kuvaava nimi. Sinäpä se varmaan o******t s****n kuin miehet! Ja minäki olen moukkamainen ja töykeä. Psykologin testeissä todettiin huonot sosiaaliset taidot (huono tilannetaju, kyky lukea sosiaalisia tilanteita heikko) jotka johtuvat olosuhteista lapsena ja nuorena. Ja äreäkin olen välillä. Kuulisitpa miten tuppuroin yksin kotonani kun yritän läppärillä epätoivoisesti kehitellä uusia, turhia matemaattisia kaavoja.

Ja itseäsi et saa hengiltä vaikka yrittäisit! Loistava kohtaus oli se kun täydellä revolverilla ammuit satunnaisesti päähäsi ja välillä metsään ja ainoastaan metsään osoitetut patit laukesivat :D Mutta äläpähän patsastele :) Vielä minullakin henki pihisee. Sitäkään ei tunnu saavan pois, eivät muut enkä minä itse! Joko en kuolekaan tai sitten olen jo kuollut mutta vanhalta muistilta vielä pyöriskelen täällä... Ajattele: yhdessä eleltäsiin vaan menemään niin että kun maailmankaikkeus olisi jo loppunut niin tyhjyydessä kelluttaisiin enää me kahdestaan.

Ja vittu että oletkin hyvännäkönen! Se kohtaus kun pääsitte sieltä ristiltä sen mustan kaiffarin kanssa ja kävelit niitä pahiksia kohti. En tiennyt sellaista kehonkieltä olevankaan! Catwalk-taaperrus on sen rinnalla Xtra WC-paperia.

Eikä muussakaan ole moittimista. Arvosana 5 koska parempaa ei ole!


BACK TO THE MAIN MENU >>>

Jos tykkäsit tästä postauksesta jaathan sitä eteenpäin. Kiitos!

Jarppi Captain Industry

2 kommenttia:

  1. kiitos kun kävit blogissani kommentoimassa, postauksiahan minulla on jo 35, lukijaksi voi myös tulla.

    VastaaPoista
  2. Captain Industry: Jep, aloin lukijaksí :)

    VastaaPoista

Huolia, murheita, turhia toiveita...?