Pääsykoe virallisen valvojan kisällin oppiin

Pääsykoe virallisen valvoja kisällin oppiin

Tämä koe on virallinen pääsykoe virallisn valvojan kisälliksi. Opetus on monimuoto-, kirjekurssi-, verkko-, ilta-, netti-, päivä-, viikonloppu-, teoria-, käytäntö-, erityis- ja apukouluopetusta.

Teoriaosuudessa on yksi monivalintatehtävä ja yksi kysymys. Käytäntöosuudessa on vain yksi tehtävä.


Teoriaosio

1. Monivalintatehtävänä on ratkaista mikä internetissä oleva lista on annetuista vaihtoehdoista (oma-alotteisuuden testaamiseksi on itse pääteltävä mitä internetissä olevaa listaa tarkoitetaan):

a) jalkalista,
b) Top Ten -lista,
c) ruokalista,
d) Schindlerin lista
e) tappolista,
f) asialista,
g) 22,6
h) kallista,
i) jokin muu, mikä? ___________________________


2. Vastaa kysymykseen omin sanoin. Välivaiheet täytyy merkitä näkyviin. Perustele. Hyvä selitys tarvitaan!

Onko nyt kevät? _____________________________

________________________________________

________________________________________

________________________________________

________________________________________

Käytäntöosio

3. Käytäntöosiossa on vain yksi tehtävä. Päätellä mitä toimenpiteitä internetissä olevalle listalle tulisi suorittaa ja sitten toteuttaa ne. Tässä tehtävässä saa käyttää apuna kirjoja, internettiä, kojeita ja laitteita, vasaraa, tennissukkia ja bilhardzia.

Helpotukseksi muutama toimenpide joita listalle EI tule suorittaa:

Jalostus, selostus, vedostus, ehostus, tehostus ja ulostus.


Aikaa kokeen suorittamiseen on varattu viikko. Varatun viikon tunnistaa sormuksesta, papiljoteista, tyttöjen illoista ja turvakameran kuvista.

Kokeen voi palauttaa livenä joko sinne minne se kuuluu tai vaihtoehtoisesti haluamaansa paikkaan. Palautuksen suorittaminen palautusjuomaa käyttämällä aiheuttaa proteiinin käytön lisääntymistä, janon sammumista, tölkin tyhjenemistä ja kokeen hylkäämisen.

Koetulokset ilmoitetaan muutaman päivän sisällä palautuksesta. Varalta kannattaa pitää silmällä ilmoitustauluja, ilmoitusluontoisia asioita sekä  rikos- ja kuolinilmoituksia. Ei siksi että tulokset löytyisivät niistä vaan siksi että olisi jännää tekemistä ja aika kuluisi.
Kokeiden tarkistamisesta ja palautuksesta vastaa virallinen valvoja. Virallisen valvojan erottaa epävirallisesta valvojasta siitä että hän ei käytä valvomisen helpottamiseksi tulitikunpätkiä luomien välissä, Batterya eikä elintarvikkeita.

Virallinen valvoja ilmoittaa tulokset sähköpostilla, tekstiviestillä, puhelimessa tai livetilanteessa. Täytyy olla tarkkana koska palaute saattaa sisältää runsaasti karkeahkoja tehostesanoja. Ne kannattaa sivuuttaa koska niillä ei ole mitään merkitystä eikä niiiden määrästä tai käytetystä äänenvoimakkuudesta voi päätellä onko koe mennyt hyvin vai huonosti.

Sen sijaan niistä voi päätellä mainiosti esim. onko virallinen valvoja saanut bilhardzia, turpaan, veromätkyjä, bannin parhaille pornosivuille vai sankkerin.

Toivotamme menestystä kokeessa. Kokeen suorittaminen, menipä se sitten loistavasti tai päin persettä, on tärkeä askel tiellä viralliseksi valvojaksi. Ja juuri tästä syystä niin moni jättääkin kokeen kokonaan suorittamatta...


Jarppi 92
Virallinen valvoja
Diplomi-valvomotyöntekijä  
Valveutunut kansalainen
Valvokaa! -lehden sivutoimittaja
Ole mies, valvo viikko -palkinnon moninkertainen voittaja
Yms, yms...


https://www.matleenalaakso.fi/p/sahkoiset-kokeet.html

https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_virallinen_lista

Jos tykkäsit tästä postauksesta, jaathan sitä eteenpäin, kiitos!

-Jarppi Captain Industry